• LAS AVENTURAS DE ALFRED Y AGATHA CAJA REGALO

    ANA CAMPOY EDEBE Ref. 9788468312989 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La momia de Amón Ra, un intrigante sarcófago procedente de Egipto, aterroriza a los trabajadores del Museo Británico. Por ello, Howard Carter, comisario del museo y amigo personal de Sir Arthur Conan Doyle, decide deshacerse de ella. La momia parte hacia Nueva York a bordo del Titanic. Nadie puede i...
    Ancho: 250 cm Largo: 215 cm Peso: 43 gr
    Disponible en 7 dies
    14,90 €
  • Descripció

    La momia de Amón Ra, un intrigante sarcófago procedente de Egipto, aterroriza a los trabajadores del Museo Británico. Por ello, Howard Carter, comisario del museo y amigo personal de Sir Arthur Conan Doyle, decide deshacerse de ella. La momia parte hacia Nueva York a bordo del Titanic. Nadie puede imaginar que el barco jamás llegará a su destino y que será el origen de una cadena de desgraciados acontecimientos. Nuestros amigos tendrán que enfrentarse a la maldición de la momia, detener los fenómenos paranormales que siguen produciéndose en el museo y encontrar a un vampiro digno de cualquier historia de Bram Stoker. Un caso tan terrorífico y escalofriante que sacudirá los cimientos de la agencia Miller & Jones.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.