club de lectura setembre 2024

31/07/2024
club de lectura setembre 2024 | CLUB DE LECTURA - Llibreria Ombra | Llibreria online de Rubí, Barcelona | Comprar llibres en català i castellà online
Amics, us volem donar les gràcies per la fidelitat i la complicitat que veniu demostrant, any rere any, envers el vostre Club de Lectura. Només així s'explica que acabem de celebrar la cloenda de l'onzena edició del Club. Durant tot aquest temps, ens hem sentit immensament acompanyats i profundament encoratjats a continuar amb aquesta iniciativa cultural, en la qual podem gaudir d'un apropament coral i plural als llibres. Amb aquest convenciment comencem a preparar la dotzena edició del Club de Lectura, i per iniciar aquesta nova singladura, confiats en el vostre bon gust i l'esperit d'aventura, hem escollit un clàssic anònim medieval: La mort del rei Artús. El text, curosament publicat per l'editorial Cal Carré, ha estat traduït per l'experta en literatura medieval Lola Badia. Cap a finals d'agost concretarem el dia d'inici de les nostres trobades. Mentrestant, gaudiu de les vacances i dels millors llibres.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.